Tre viktiga saker att tänka på vid läppförstoring

Funderar du på att förstora läpparna? Idag är det naturligt och enkelt att förändra sitt utseende för att se ut precis så som man vill eller känner sig. Läpparna är kanske det vanligaste att behandla. Innan du bokar in en tid för att förstora läpparna finns det några saker som kan vara bra att tänka på innan. Här listas tre av de viktigaste.

1. Välj rätt person som ska utföra läppförstoringen
Det är viktigt att välja en kvalificerad person som ska förstora dina läppar. Det bästa är att hitta en specialistläkare, gärna med längre erfarenhet av estetiska injektioner. Personen ska också vara certifierad av Estetiska Injektionsrådet i Sverige. Var noga med att fråga om detta redan i din första kontakt med kliniken.

2. Välj en professionell klinik
På samma sätt som det krävs en kompetent behandlare är det också viktigt med en professionell klinik i övrigt. Det finns vissa saker du kan hålla utkik för när du väljer klinik. Dels kan certifieringar från företag som Restylane och Juvéderm betyda att det är en bra klinik. Kliniken du väljer bör också stå under Miljönämndens tillsyn och vara registrerad hos Inspektionen för vård och omsorg (IVO).

3. Ställ alla frågor innan behandlingen
Det kan uppstå många frågor innan en läppförstoring, oavsett om det är din första gång eller inte. Det är viktigt, både för din och klinikens skull, att du ställer och får svar på alla frågor innan din läppförstoring. Det gör det också lättare för dig att känna dig trygg. Om det uppstår frågor efter läppförstoringen, var aldrig rädd för att ta kontakt och fråga din klinik.

När det är dags att förstora dina läppar
En av de ledande klinikerna, med lång erfarenhet av läppförstoring, är Plastic Fantastic i Malmö-regionen. Med professionell läkare och enbart högkvalitativa produkter är Plastic Fantastic ett tryggt val.