Botox – behandlingen som åstadkommer åtskilliga resultat

Funderar du på botoxbehandling av rynkor, läppar, ansiktslyft eller muskelspänningar? Som kund vill man vanligtvis ha mjuka resultat som är både synliga och osynliga. Med rätt klinik och rätt utförare är det inte svårt att åstadkomma – och botox är behandlingsmetoden som kan åstadkomma åtskilliga resultat inom flera beprövade områden. Prova du med!

Särskilt effektiv på rynkor

Botox är en behandling som vanligtvis används för att reducera rynkor effektivt, och är den mest använda metoden idag för hållbara resultat. Metoden används även för en mängd andra områden inom neurologi, för muskelspänningar, hyperhidros och spänningshuvudvärk samt mot ögonsjukdomar, tandgnissling, kronisk migrän och ryggsmärtor. Den beprövade behandlingsmetoden är kanske särskilt känd för användningen mot rynkor men blir allt vanligare inom andra områden.

Rynkor, som är det vanligaste problemområdet, är något vi alla känner till. De brukar dyka upp när vi ler, skrattar, rynkar pannan eller ser arga ut. Det handlar helt enkelt om upprepade muskelsammandragningar som då orsakar våra rynkor. Vad botox då gör är att blockera nervimpulserna som uppstår, och tar bort dessa rynkor. Botox förhindrar därmed nerverna att frisätta acetylkolin, en så kallad signalsubstans som gör att musklerna drar sig samman och slätar ut rynkorna. Botox är helt ofarligt i den mängd som krävs vid nämnda behandlingar, men kräver en certifierad utförare. Och gärna med mångårig kirurgisk erfarenhet för att vara säker på att personen är mer än kunnig.

Har du bekymmersrynkor, rynkor i pannlinjerna, runt munnen, kråksparkar, på eller runt näsan är botox en behandlingsmetod som kan skapa fina resultat på lång sikt. Med hjälp av behandlingen kan du även göra ansiktslyft, lyfta ögonbrynen, förstora läppar och lyfta sura mungipor. Som en positiv bieffekt får många även minskad spänningshuvudvärk och migrän vis behandling av övre delen av ansiktet.

Hitta din certifierade klinik för estetisk injicering – och upplev mjuka, fina och hållbara resultat med botox.